Víkend (11.8-12.8.)


Víkendové menu

Tapas á 105,-

Smažená jalapeño paprička plněná sýrem a chorizem se zakysanou smetanou s libečkem

Gravlax z lososa s uzeným tvarohem, pohankou a koprem

Paštika z kachních jater s marmeládou ze sušených meruněk a opečeným bílým chlebem

Variace hummusů s olivovým olejem a čerstvým pita chlebem

Polévka

Slepičí vývar s masem, restovanou zeleninou a nudlemi 95,-

Předkrm

Hovězí tartar s marinovanými houbami a sušeným žloutkem na rozpečeném italském chlebu 225,-

Hlavní chody - vegetariánské

Krémové risotto s liškami, parmazánový chips a rukola 325,-

Rajčatový salát s prachem z oliv s naším čerstvým sýrem se zálivkou z kefíru a pita chlebem 285,-

Hlavní chody

Salát z trhaných listů s marinovanou chobotnicí, melounem a kešu oříšky 365,-

Kuřecí supreme na limetových listech s drůbežím velouté a mladými brambůrky se sezónní zeleninou 315,-

Hovězí rib eye steak s bramborovo-lanýžovým pyré, grilovanou hlívou královskou a omáčkou demi glace 545,-

Vepřová panenka s uzeným máslem, krupicovými noky, pyré z pečených paprik a demi glace

365,-

Jelení hřbet 54°C s bramborovým restem a kadeřávkem, houbovou omáčkou a nakládanými houbami 495,-

Konfitovaný hovězí karabáček s grenaillemi s uzeným tvarohem, pálenou jarní cibulkou a silnou šťávou 395,-

Konfitované králíčí stehno s krémovou tarhoňou s hříbky a rukolou s tymiánovým glazé 395,-

Kachní prso 56°C s fava fazolemi a divokou brokolicí s marinovanou cibulkou a silnou šťávou 445,-

Hlavní chody - ryby a mořské plody

Fish and chips z tresky s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou 315,-

Grilované kalamáry v omáčce z uzených rajčat s majonézou z bazalkového pesta a rozpečeným bílým chlebem 415,-

Grilované krevety v omáčce z uzených rajčat s citronovou majonézou a pita chlebem 415,-

Grilovaná pražma královská s konfitovanými máslovými brambory grenaille a ratatouille 425,-


Dezert

Dort Pavlova s jahodami a jahodovou omáčkou 145,-

Náš čokoládový pribináček s rybízem a rakvičkou 185,-