Rest. menu

Tapas

Nakládaný sleď s řepou, kořenovou zeleninou a šlehaným bylinkovým podmáslím
Cizrnový humus s krevetou, česnekovým olejem, chilli a rýžovým chipsem
Marinovaná hovězí roštěná s medovou hořčicí, cibulkou a chlebovým crumble
Šlehaný čerstvý kozí sýr s hruškou, červenou řepou a sezamovou oplatkou
Paštika z drůbežích jater se šalotkovou marmeládou s rozinkami a chlebem

1 Tapas 175,- | 3 Tapas 495,- | 5 Tapas 795,-

Předkrmy

Tatarák ze hovězí svíčkové na máslové wafli s majonézou z fermentovaného chilli
s konfitovanými žloutky a cibulkou | 315,-
Fritované kalamáry s pěnou z polenty, omáčkou ze zauzených rajčat
a polosušenými rajčaty | 295,-

Polévky

Silný hovězí vývar z oháňky se zeleninou a bylinkami | 125,-

Polévka dle denní nabídky

Salát

Listový salát se šlehaným kozím sýrem a dýní marinovanou v pomerančích
s hruškami, pekanovými ořechy a medovým dresinkem | 295,-

Hlavní chody

Kuře

Kuřecí prso sou-vide s máslovou bramborovou kaší s pažitkou, parmazánovou omáčkou a divokou brokolicí v tempuře | 345,-

Špalda

Špaldové risotto s červenou řepou, šlehaným kravským sýrem s ořechy a řeřichou | 315,-

Bůček

Konfitovaný selečí bok s celerovým pyré, smaženým jablkem, vepřovou šťávou
s jablečným moštem a hořčicí | 425,-

Kachna

Kachní prso s bramborovými šulánky s mákem, krémem ze spálené cibule, kachním jus
a pálenými blumami | 490,-

Jelen

Jelení hřbet s topinamburovým pyré, tymianovým glazé s jalovcem, fermentovanou aronií a kyselým celerem | 595,-

Kalamáry

Patagonské kalamáry s česnekovým olejem, rajčatovou focacciou, sépiovou majonézou
a listovým salátkem | 455,-

Ryba

Filet z candáta s květákovým krémem, omáčkou z bílého vína, fenyklem a lososovým kaviárem | 455,-

Hovězí

Dušená hovězí líčka na červeném víně s hrachovou kaší se špekem, cibulkou
a růžičkovou kapustou | 395,-

Gril Bar

250g Hovězí svíčková | 535,-
250g Hovězí nízký roštěnec | 545 ,-
350-400g Mořský vlk - Pražma královská | 375,-
Ryby dle denní nabídky na váhu grilované nebo pečené na bramborách se zeleninou a bílým vínem

Bramborové hranolky s lanýžovým olejem a sýrem Gran Moravia | 95,-
Divoká brokolice v tempuře s majonézou s fermentovaným chilli | 115,-
Máslová bramborová kaše s pažitkou | 95,-
Restované brambory Grenaille s bylinkami | 95,-
Listový salátek s polosušenými rajčaty | 105,-
Sezonní zelenina na másle | 135,-

Pepřová omáčka s koňakem a špekem | 65,-
Houbová omáčka s lanýžem | 65,-
Parmazánová omáčka | 65,-

Dezerty

Dort pavlova s citronovým krémem a ovocem | 160,-

Dýňová tartaletka s bílou čokoládou, vanilkovou zmrzlinou a karamelem | 175,-

Variace sýru s fíkovou marmeládou a pečivo | 305,-