Víkend (11.8-12.8.)
Víkendové menu
Tapas á 105,-
Smažená jalapeño paprička plněná sýrem a chorizem se zakysanou smetanou s libečkem
Gravlax z lososa s uzeným tvarohem, pohankou a koprem
Paštika z kachních jater s marmeládou ze sušených meruněk a opečeným bílým chlebem
Variace hummusů s olivovým olejem a čerstvým pita chlebem
Polévka
Slepičí vývar s masem, restovanou zeleninou a nudlemi 95,-
Předkrm
Hovězí tartar s marinovanými houbami a sušeným žloutkem na rozpečeném italském chlebu 225,-
Hlavní chody - vegetariánské
Krémové risotto s liškami, parmazánový chips a rukola 325,-
Rajčatový salát s prachem z oliv s naším čerstvým sýrem se zálivkou z kefíru a pita chlebem 285,-
Hlavní chody
Salát z trhaných listů s marinovanou chobotnicí, melounem a kešu oříšky 365,-
Kuřecí supreme na limetových listech s drůbežím velouté a mladými brambůrky se sezónní zeleninou 315,-
Hovězí rib eye steak s bramborovo-lanýžovým pyré, grilovanou hlívou královskou a omáčkou demi glace 545,-
Vepřová panenka s uzeným máslem, krupicovými noky, pyré z pečených paprik a demi glace
365,-
Jelení hřbet 54°C s bramborovým restem a kadeřávkem, houbovou omáčkou a nakládanými houbami 495,-
Konfitovaný hovězí karabáček s grenaillemi s uzeným tvarohem, pálenou jarní cibulkou a silnou šťávou 395,-
Konfitované králíčí stehno s krémovou tarhoňou s hříbky a rukolou s tymiánovým glazé 395,-
Kachní prso 56°C s fava fazolemi a divokou brokolicí s marinovanou cibulkou a silnou šťávou 445,-
Hlavní chody - ryby a mořské plody
Fish and chips z tresky s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou 315,-
Grilované kalamáry v omáčce z uzených rajčat s majonézou z bazalkového pesta a rozpečeným bílým chlebem 415,-
Grilované krevety v omáčce z uzených rajčat s citronovou majonézou a pita chlebem 415,-
Grilovaná pražma královská s konfitovanými máslovými brambory grenaille a ratatouille 425,-
Dezert
Dort Pavlova s jahodami a jahodovou omáčkou 145,-
Náš čokoládový pribináček s rybízem a rakvičkou 185,-