Víkendové menu

Tapas á 105,-
Plněná paprička Piquillo čerstvým kravským sýrem s pikantní paprikovou salsou a opečeným pita chlebem
Marinovaný sleď s koprovým creme fraiche

Losos gravlax s ředkví, wasabi kaviárem a redukcí z jablečného džusu

Polévka
Silný kuřecí vývar s masovými knedlíčky s koriandrem, rajčaty a rýžovými nudlemi 95,-

Předkrm

Tataki z lososa s omáčkou ponzu, sezamem, marinovaným zázvorem a smaženými nudlemi 255,-

Hlavní chody
Tomatové risotto s pečeným černým jelítkem a česnekovou aioli 265,-

Pečená červená řepa s kozím sýrem, trhanými listy salátu, marinovaným fenyklem, lískovými ořechy a brusinkovým dresinkem 245,-

Telecí rizoletka v panko strouhance s ragů ze sladké kukuřice s chorizem a cheddarovou omáčkou s jalapeños a koriandrem 295,-

Kuřecí supreme sous vide s ricottou , opečené bramborové noky s paprikovou omáčkou a lanýžovým creme fraiche 265,-

Vepřová panenka sous vide s květákovým krémem, ořechovým nokem s glazovanými žampiony a omáčkou z červeného vína 295,-

Černý kohout na červeném víně se šťouchanými bramborami a glazovanou kořenovou zeleninou 365,-

Hovězí chuck roll s batátovým krémem, pečenou baby kukuřicí s červenou řepou a smržovým demi glace 375,-

Selečí hřbet sous vide s krémovou fregolou a silnou omáčkou z Brunella di Montalcina 365,-

Grilovaná pražma královská s bylinkami a italskou caponátou 415,-

Grilované krevety v omáčce z uzených rajčat s citronovou majonézou a rozpečeným pita chlebem 395,-

Grilované kalamáry v omáčce z uzených rajčat s majonézou z bazalkového pesta a rozpečeným bílým chlebem 395,-

Hřbet z tresky v panko strouhance s bramborovými hranolky, domácí tatarkou a mačkaným hráškem 295,-

Dezert
Dort pavlova s jahodami a jahodovou omáčkou 145,-

Čokoládové brownie s anglickým krémem a sorbetem z hroznového vína 165,-

Rest., Podolské nabřeží 34/6, Praha 4, Podolí, tel,: 737 90 20 20, www.restrest.cz