Víkend (25.3. a 26.3.) 


Tapas á 105,-

Tartar z chobotnice s fenyklovým zelím, olivami a pita chlebem

Tataki z lososa s omáčkou ponzu, marinovanou okurkou a zázvorem

Marinovaný sleď s koprovým crème fraîche a opečeným bílým chlebem

Paštika z kachních jater s marmeládou ze sušených meruněk a opečeným bílým chlebem

Plněná paprička Piquillo s čerstvým kravským sýrem

Polévka

Slepičí vývar s masem, restovanou zeleninou a nudlemi 95,-

Předkrm

Hovězí tartar na rozpečeném bílém chlebu s okurkami cornichons, cibulkami a zauzenou majonézou 225,-

Hlavní chody - vegetariánské

Tomatové risotto s pečeným sýrem halloumi a rukolou 285,-

Hlavní chody

Salát z trhaných listů s mladým špenátem a restovanou hlívou ústřičnou, slaninou, dijonským dresinkem a vejcem (7min.) s krutony 275,-

Kuřecí supreme s restovanými bramborovými noky s kaštany, sušenými rajčaty a skleněnými cibulkami s jemným špenátovým krémem 295,-

Zauzená vepřová panenka s pyré z pečených brambor s pečeným květákem a omáčkou z kaštanů a portského vína 365,-

Hovězí rib eye steak s lanýžovým bramborovým pyré s ragú z černé mrkve, zelí a quinoi s omáčkou z červeného kari a kokosového mléka 525,-

Černý kohout na červeném víně se šťouchanými brambory, glazovanou mrkví a stříbrnými cibulkami 395,-

Dančí hřbet s dýňovým knedlíčkem se sušenými švestkami, rozinkovým coulis, růžičkovou kapustou a omáčkou z jalovce 495,-

Konfitované králíčí stehno s krémovou tarhoňou s hříbky a rukolou s tymiánovým glazé 395,-

Hovězí chuck roll v calvádosu, raviola s ovčím sýrem berrobi, pancettou a omáčkou z červeného vína s jablečným pyré 395,-

Hlavní chody - ryby a mořské plody

Fish and chips z tresky s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou 315,-

Grilované kalamáry v omáčce z uzených rajčat s majonézou z bazalkového pesta a rozpečeným bílým chlebem 415,-

Grilované krevety v omáčce z uzených rajčat s citronovou majonézou a pita chlebem 415,-

Grilovaná pražma královská s konfitovanými máslovými brambory grenaille a ratatouille 425,-

Grilovaná chobotnice s vongolemi, sépiovou tarhoňou s kořenovou zeleninou a omáčkou z choriza 535,-

Dezert

Dort Pavlova s jahodami a jahodovou omáčkou 145,-

Malinová kremrole s malinovým sorbetem a ořechovou hlínou 165,-