Víkend (27.5. - 28.5.)
Tapas á 105,-
Smažená jalapeño paprička plněná sýrem a chorizem se zakysanou smetanou s libečkem
Marinovaný sleď s koprovým crème fraîche a opečeným bílým chlebem
Gravlax z lososa s uzeným tvarohem, pohankou a koprem
Paštika z kachních jater s marmeládou ze sušených meruněk a opečeným bílým chlebem
Variace hummusů s olivovým olejem a čerstvým pita chlebem
Polévka
Slepičí vývar s masem, restovanou zeleninou a nudlemi 95,-
Předkrm
Hovězí tartar s marinovanými houbami a sušeným žloutkem na rozpečeném italském chlebu 225,-
Hlavní chody - vegetariánské
Chřestové krémové risotto s parmazánovým chipsem 285,-
Hlavní chody
Salát z trhaných listů s kroketou z kozího sýra s jahodami a chřestem 295,-
Kuřecí supreme na limetových listech s drůbežím velouté a mladými brambůrky se sezónní zeleninou 315,-
Hovězí rib eye steak s bramborovo-lanýžovým pyré a grilovaným chřestem s omáčkou demi glace 545,-
Zauzená vepřová panenka s bramborovo celerovým pyré se škvarečky a omáčkou demi glace 365,-
Jelení hřbet 54°C s bramborovým restem a kadeřávkem s omáčkou z kačenek 495,-
Konfitovaný hovězí karabáček s grenaillemi s uzeným tvarohem, pálenou jarní cibulkou a silnou šťávou 395,-
Konfitované králíčí stehno s krémovou tarhoňou s hříbky a rukolou s tymiánovým glazé 395,-
Kachní prso 56°C s fava fazolemi a divokou brokolicí s marinovanou cibulkou a silnou šťávou 445,-
Hlavní chody - ryby a mořské plody
Fish and chips z tresky s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou 315,-
Grilované kalamáry v omáčce z uzených rajčat s majonézou z bazalkového pesta a rozpečeným bílým chlebem 415,-
Grilované krevety v omáčce z uzených rajčat s citronovou majonézou a pita chlebem 415,-
Grilovaná pražma královská s konfitovanými máslovými brambory grenaille a ratatouille 425,-
Grilovaná chobotnice s vongolemi, sépiovou tarhoňou s kořenovou zeleninou a omáčkou z choriza 535,-
Dezert
Dort Pavlova s jahodami a jahodovou omáčkou 145,-
Čokoládové brownies s anglickým krémem a rebarborovým sorbetem 175,-