OBĚDOVÉ MENU


Menu platené pro obědy 9.10.


Tapas
Marinované obří olivy 105,-
Marinovaný sleď v červené řepě s koprovým cream fresh 105,-
Podolské grundle s petrželovým aioli 105,-
Pěna z vepřového masa se smetanovým křenem a rozpečeným chlebem 105,-

Předkrm
Hovězí tartar s uzenou majonézou, sladkokyselou zeleninou na rozpečeném chlebu 195,-

Polévka
Silný vývar z kuřete s masovými knedlíčky, houbami a koriandrem 95,-

Krém z mladého hrášku 55,-

Salát
Čerstvý kozí sýr s marinovaným fenyklem, trhanými listy salátu a dresinkem z brusinek 295,-

Hlavní chody
Hovězí burrito se salátem, fazolemi a avokádem 165,-

Smažené kousky ryb v těstíčku s koriandrovým pyré, teriyaky omáčkou  a restovaným pak choi 225,-

Kuřecí prso ve slanině s tarhoňou v hříbkové omáčce 185,-

Vařený hovězí jazyk s hrachovou kaší a cibulovými kroužky 185,-

Kohout na červeném víně s mačkanými bramborami se slaninou a karamelizovanou mrkví 295,-

Rest.burger s Louisiana salátem, cheddarem, rajčetem a domácími chipsy 285,-

Pražma královská s česnekovo-petrželovým olejem a grilovanou zeleninou s bramborami grenaille 415,-

Grilované kalamáry s petrželkou, jarní cibulkou a rajčatovým concassé s pita chlebem a citrónovou majonézou 395,-


Dezerty
Dort pavlova s čerstvými jahodami 145,-

Borůvkový koláč s makovou zmrzlinou 75,-

Domácí zmrzliny, kopeček á 45,-

Kávová, jahodový sorbet, vanilková, švestková s rozinkami, maková, meruňkový sorbet

Rest., Podolské nabřeží 34/6, Praha 4, Podolí, tel,: 273 130 230, www.restrest.cz