OBĚDOVÉ MENU

Menu obměňujeme každý den...
platné pro obědy 23.9.

Tapas
Marinované obří olivy 105,-

Marinovaný sleď v červené řepě s koprovým cream fresh 105,-

Arancini s rajčatovým pyré a bazalkou 105,-

Předkrm
       Drůbeží paštika s meruňkovým chutney 165,-    
Hovězí tartar s uzenou majonézou a sladkokyselou zeleninou na rozpečeném chlebu 195,-

Polévka
Silný vývar z kuřete s masovými knedlíčky, houbami a koriandrem 95,-

Špenátový krém s chlebovými krutony 55,-

Salát
Grilovaný kozí sýr s fenyklem, vodním melounem, trhanými listy salátu a dresinkem z brusinek 295,-

Hlavní chody
Kuřecí gyros s arabským chlebem, balkánským sýrem a česnekovým dipem 195,- 

 Vepřová játra na majoránce s bramborovými lokšemi a lanýžovým créme fraîche 165,-

 Holandský řízek s bramborovou kaší, hořčicí a rajčatovým salátkem 175,- 

 Hovězí loupaná plec na hříbkách s houbovou tarhoňou 215,- 

 Risotto z čerstvých lišek s vejcem 63° 225,- Pomalu pečený vepřový bůček na pivu s haluškami s kysaným zelím 195,-

Rest.burger s Louisiana salátem, cheddarem, rajčetem a domácími chipsy 285,-

Mořský vlk s česnekovo-petrželovým olejem a grilovanou zeleninou s bramborami grenaille 415,-

Grilované kalamáry s petrželkou, jarní cibulkou a rajčatovým concassé s pita chlebem a citrónovou majonézou 395,-

Mušle na červeném curry s koriandrem a jasmínovou rýží 295,-

Dezerty
Makový koláč se švestkami, anglickým krémem a kokosovou zmrzlinou 155,-

Dort Pavlova s čerstvými jahodami 145,-

Domácí zmrzliny, kopeček á 45,-
Tvarohová s višněmi, jahodový sorbet, meruňkový sorbet

Rest., Podolské nabřeží 34/6, Praha 4, Podolí, tel,: 273 130 230, www.restrest.cz