Velikonoční menu
7.-10.4.
Polévka
Krém z mladého hrášku se smaženým žloutkem
a zakysanou smetanou 75,-
Předkrm
Vejce 63°C se špenátem a uzeným tvarohem, mladým
špenátem a chlebovým crumblem 165,-
Hlavní jídla
Pečené baby kuřátko s bylinkami s opečenou nádivkou
s kopřivami a omáčkou z medvědího česneku 425,-
Konfitovaný a rolovaný selečí bok s hráškovým pyré
a pečenými grenaillemi se silnou šťávou 385,-
Risotto z tarhoni a hrášku s vejcem 63°C
a parmazánovou sušenkou 295,-
Jehněčí kýta na bylinkách se smetanovým špenátem
s rajčatovým concasé a krupicovými noky 425,-
![](https://0071487300.clvaw-cdnwnd.com/1dcec1aab7da509a7454be6331d39613/200000032-77b4278adc/846.jpg?ph=0071487300)