Vánoce a Silvestr 2019

Otevírací doba: 

24.12. 11-15
25.12. 12-23
31.12. 11-24
1.1.2020 12-23

Ostatní dny je otevírací doba nezměněna.

21.-23.12. pořádáme Vánoční trhy na zahrádce v Restu, těšit se můžete na:
kapry, mořské ryby, víno, svařák, stromky, dárky, Jedličkův Ústav, Hygge a mnoho dalšího...


Vánoční menu startujeme v sobotu 21.12. a skončíme v sobotu 27.12.  

Předkrm
 Steak z Foie grass de canard s jablečným chutney s rumovými rozinkami a skořicovou omáčkou 
 Pečení šneci v bylinkovém másle v celerovém krému s pečenou pancettou 

 Polévka
 Rybí polévka se zeleninou a kmínovými krutóny z bílého chleba 

 Hlavní chody
 Kapří hranolky s koprovým dipem a lehkým bramborovým salátem s červenou řepou a hořčicí
Konfitované stehno z vodňanského králíka s houbovým kubou a krémovou omáčkou z čerstvé majoránky
 Surf and Turf Steak z hovězí svíčkové s grilovanými tygřími krevetami, bramborovým pyré omáčkou z chorizza 



Silvestrovské menu

Překrm

Tartar ze žlutoploutvého tuňáka s limetovou majonézou, křepelčím vejcem a toustem

Hlavní chody

Variace mořských plodů (slávky, kalamáry, krevety) pošírovaných v bouillabaisse omáčce s grilovanou chobotnicí a půlkou humra s šafránovým aioli a bílým chlebem
/vhodné pro dvě osoby/

Surf and Turf steak z hovězí svíčkové s tygřími krevetami s celerovým pyré a omáčkou z chorizza