Valentýnské menu

14.2.2019


Amuse bouche

/Prosecco Treviso Valdo Extra Dry/ 

Studený předkrm 
Galantina z křepelky plněná drůbeží fáší s liškami s domácí brioškou 
/0.1 Rýnský Ryzlink Vlašský 2017 Rest. - Weingut Zull, Rakousko/

Teplý předkrm
Flambované krevety na Pernodu a šalotce s polníčkovým salátem s avokádovým tatarákem 
/0.1 Muscadet Sèvre et Maine 2017 sur lie, Domaine de la Bretonniére, Loire/

Hlavní chod
Pečený filet z candáta se slávkami na bílém víně s dušeným pórkem a hráškem a s estragonovou omáčkou 
/0.1 Pinot Grigio 2017 Elena Walch, Alto Adige DOC, 2017/ 

nebo

Hovězí rump steak s pyré z černého kořene, fava fazolkami a rizotem z brambor brunoise s mascarpone 
/0.1 Rosso di Montepulciano 2015 DOC, Poliziano/

Dezert 
Čokoládová pěna s meruňkovým chutney s chilli a s želé z granátového jablka 

/0.04 Portské Quinta do Tedo Fine Ruby/