Valentýnské menu
14.2.2019
Amuse bouche
/Prosecco Treviso Valdo Extra
Dry/
Studený předkrm
Galantina
z křepelky plněná drůbeží fáší s liškami s domácí brioškou
/0.1 Rýnský Ryzlink Vlašský
2017 Rest. - Weingut Zull, Rakousko/
Teplý předkrm
Flambované
krevety na Pernodu a šalotce s polníčkovým salátem
s avokádovým tatarákem
/0.1 Muscadet Sèvre et Maine
2017 sur lie, Domaine de la Bretonniére, Loire/
Hlavní chod
Pečený
filet z candáta se slávkami na bílém víně s dušeným pórkem a hráškem a s
estragonovou omáčkou
/0.1 Pinot Grigio 2017 Elena
Walch, Alto Adige DOC, 2017/
nebo
Hovězí
rump steak s pyré z černého kořene, fava fazolkami a rizotem
z brambor brunoise s
mascarpone
/0.1 Rosso di Montepulciano
2015 DOC, Poliziano/
Dezert
Čokoládová
pěna s meruňkovým chutney s chilli
a s želé z granátového jablka
/0.04 Portské Quinta do Tedo Fine Ruby/
