Obědové menu

Pondělí 20.1.2025

do 15,00


Polévka

Dýňový krém s praženými semínky a dýňovým olejem 85,-

Předkrm

Tatarák z tuňáka se šalotkou, avokádem, smaženou Sushi rýží, řasou nori a chilli majonézou 395,-

Salát

Listový salát s hovězí marinovanou roštěnou, pečenými paprikami, nakládanou cibulkou a hořčičným dresinkem 265,-

Hlavní chody

Smažený sýr camembert s bramborami grenaille s pažitkou, máslem, brusinkami a tatarskou omáčkou 195,-
Pečená sekaná v bránici s máslovou bramborovou kaší, hořčičnou šťávou a kyselou okurkou 205,-
Hovězí váleček s rajskou omáčkou a kynutým knedlíkem 215,-
Zelené kuřecí curry s čerstvou zeleninou, jasmínovou rýží a koriandrem 235,- 
Kuřecí supreme sous-vide s grilovanou polentou, paprikovou omáčkou a salsou 255,-
Sépiové risotto s grilovanými kalamáry s česnekovým pestem a sušenými rajčaty 315,-
Fish and chips z tresky tmavé s bramborovými hranolky, tatarskou omáčkou a sladkokyselým hráškem 335,-
Patagonské kalamáry s česnekovým olejem, rajčatovou focacciou, sépiovou majonézou a listovým salátkem 455,-
Steak z hovězí svíčkové (250g) s restovanými bramborami grenaille s chorizem a kukuřicí s chimichurri salsou 565,-

Grilovaný Mořský vlk/Pražma královská se sezónní zeleninou na bylinkovém másle 435,-

Dezert

Čokoládové brownies s vanilkovou omáčkou a nakládanými višněmi v griotce 165,-