rest.obědové menu

do 15:00

Pátek 3.2.

Polévka

Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi 65,-


Předkrm

Kapří hranolky s koprovým dresinkem a fenyklem 225,-

Hlavní chody


Pečené pikantní kuře se zeleninou s jasmínovou rýží a jarní cibulkou 185,-

Smažené žampiony s vařenými brambory s pažitkou a tatarskou omáčkou 185,-

Krůtí prsa (sous vide) na červeném kari s kokosovým mlékem a rýžovými nudlemi 225,-

Filírovaná vepřová panenka se špeclemi se zelím, uzeným masem a silnou šťávou 225,-

Fish and chips s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou 315,-

Salát z trhaných listů
s mladým špenátem a restovanou hlívou ústřičnou, slaninou, dijonským dresinkem a vejcem (7min.) s krutony 275,-

Grilované kalamáry
v omáčce z uzených rajčat s majonézou z bazalkového pesta a rozpečeným bílým chlebem 415,-

Grilovaná pražma královská
s konfitovanými máslovými brambory grenaille a ratatouille 435,-

Dezert

Dort Pavlova s jahodami a jahodovou omáčkou 145,-

Čokoládové brownies s anglickým krémem a višňovým sorbetem 175,-