DENNÍ MENU

pondělí 21.1. \
Pikantní fazolová polévka 55,-
 Červené curry z hovězího flanku se zeleninou a rýží 185,-
 Teplý cizrnový salát se sušenými rajčaty, olivami a feta sýrem 165,- 

 úterý 22.1.
 Bramborovo-česnkový krém s praženými mandlemi 55,-
 Marinovaný vepřový bůček se zadělávanou kapustou s rozinkami 175,-
 Gorgonzolové risotto s tymiánem a uzeným kachním prsem 195,- 

 středa 23.1.
 Polévka miso shiru s řasou wakame a tofu 55,-
 Hovězí jazyk s houskovým knedlíkem a křenovou omáčkou 175,-
 Spaghetti pomodoro s grilovaným sýrem halloumi a rukolou 165,- 

 čtvrtek 24.1.
 Hříbkový krém se smaženou hlívou ústřičnou 55,-
 Pečené kuře na másle s olivami, rajčaty a zeleninovou tarhoňou 165,-
 Čerstvá treska tmavá v papilotě se zeleninou a bramborami grenaille 215,- 

 pátek 25.1.
 Květákový krém s lanýžovým olejem 55,-
 Mousaka se salátem 175,-
 Slávky na saké s pak choi, červenou cibulí, oshinko, chilli a koriandrem s rýži v kokosovém mléku 235,-