DENNÍ MENU

pondělí 20.1.

 Frankfurtská polévka s bramborami a pažitkou 55,- 
 úterý 21.1. 
 Cizrnový krém s římským kmínem a pestem ze sušených rajčat 55,- 
 středa 22.1. 
 Chowder z kuřecího masa 55,- 
 čtvrtek 23.1. 
 Krém z pečených brambor s lanýžovým olejem a restovanými žampiony 55,- 
 pátek 24.1. 
 Vývar z uzených žeber s tarhoňou, masem a zeleninou 55,- 

 Týdenní menu Kuřecí tikka masala s dušenou jasmínovou rýží s koriandrem 185,- 
 ~ 
 Uzený hovězí jazyk s bramborovo-hořčičným pyré s omáčkou z červeného vína a kapustou 175,-
 ~
 Vepřová žebra pečená s jablky se salátem coleslaw a opečeným bílým chlebem 195,- 
 ~
 Steak z lososa s grilovanou zeleninou a bazalkovou omáčkou 275,- 
 ~
 Spaghetti aglio olio se sušenými rajčaty, olivami a parmazánem 175,-