DENNÍ MENU

Tapas  
Marinované královské olivy v balsamicu 105,-

Pěna z uzeného lososa s marinovanou okurkou 105,-

Jemná drůbeží paštika s cibulovým chutney 105,-

Marinovaný sleď v červené řepě se zeleninou 105,-

Předkrm
Hovězí tartar s uzenou majonézou, sladkokyselou zeleninou na rozpečeném chlebu 165,-

Polévky
Silný vývar z kuřete s masovými knedlíčky, houbami a koriandrem 95,-

Hlavní chody
Plátky telecího vitello tonnato s marinovanou zeleninou a rozpečenou bagetou 235,-

Tikka masala s basmati rýží a koriandrem 235,-

Steak z hovězí svíčkové s pyré z pečených brambor, cibulovými kroužky 
a omáčkou z červeného vína 475,-

Rest burger s uzenou majonézou, opečenou slaninou a sýrem cheddar s domácími bramborovými chipsy 265,-

Mušle na bílém víně a rajčatech s rozpečeným chlebem 315,-

Grilovaný mořský vlk s česnekovo-petrželovým olejem a grilovanou zeleninou 415,-

Grilované kalamáry s petrželkou, jarní cibulkou a rajčatovým concassé s pita chlebem
a citrónovou majonézou 395,-

Fish and chips z tresky skvrnité, domácími hranolkami, ředkvičkovým salátkem, koprem
a okurkami s koprovým dresinkem a domácí tatarskou omáčkou 295,-

       Dezerty 
Karamelový cheesecake s ostružinovou omáčkou 165,-

Domácí zmrzliny, kopeček á 45,-
ostružinová, kokosová, karamelová s kousky lotusek, jahodový sorbet