rest.obědové menu
do 15:00
Pátek 3.2.
Polévka
Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi 65,-
Předkrm
Kapří hranolky s koprovým dresinkem a fenyklem 225,-
Hlavní chody
Pečené pikantní kuře se zeleninou s jasmínovou rýží a jarní cibulkou 185,-
Smažené žampiony s vařenými brambory s pažitkou
a tatarskou omáčkou 185,-
Krůtí prsa (sous vide) na červeném kari s kokosovým mlékem
a rýžovými nudlemi 225,-
Filírovaná vepřová panenka se špeclemi se zelím, uzeným masem a silnou šťávou 225,-
Fish and chips s bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou 315,-
Salát z trhaných listů s mladým špenátem a restovanou hlívou ústřičnou,
slaninou, dijonským dresinkem a vejcem (7min.) s krutony 275,-
Grilované kalamáry v omáčce z uzených rajčat s majonézou
z bazalkového pesta a rozpečeným bílým chlebem 415,-
Grilovaná pražma královská s konfitovanými máslovými brambory grenaille
a ratatouille 435,-
Dezert
Dort Pavlova s jahodami a jahodovou omáčkou 145,-
Čokoládové brownies s anglickým krémem
a višňovým sorbetem 175,-