DENNÍ MENU

pondělí 20.5. 
 Silný kuřecí vývar s masem a zeleninou 55,- 
 Hovězí guláš s majoránkou, domácím houskovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou 175,-
 Quesadilla s kuřecím masem, cheddarem, zakysanou smetanou, rajčatovou salsou a salátem 175,- 

 úterý 21.5.
 Krém z lesních hub s bramborovou slámou a vejcem 55,-
 Bluecheesse burger s hovězím masem, cibulovou marmeládou, BBQ omáčkou a bramborovými chipsy 185,-
 Tagliatelle s pečenými kalamáry, sušenými rajčaty, olivami a česnekem 215,- 

 středa 22.5.
 Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou 55,-
 Vepřová plec na paprice se špekovým knedlíkem 175,-
 Filet z Mahi Mahi s ragů z chřestu a brambor grenaille s bazalkovou omáčkou 235,- 

 čtvrtek 23.5.
 Květákový krém z pestem ze sušených rajčat 55,-
 Grilované krůtí prso s ragů z tarhoni se zeleninou a omáčkou z dijonské hořčice 185,-
 Dušené telecí lýtko na červeném víně s gratinovanými bramborami a chřestem 235,- 

 pátek 24.5.
 Tom yum 55,-
 Domácí jehněčí klobásky s pečenými bramborami, salátem a silnou šťávou 195,-
 Kuřecí Satay se salátem z marinované zeleniny a omáčkou teriaki 175,- 

 Týdenní vegetariánská nabídka:
 Falafel s tzatziki, salátem s červenou řepou a hořčičným dresinkem 195,-