DENNÍ MENU

pondělí 25.3.
 Francouzská cibulačka s krutony 55,-
 Lasagne bolognese se salátem 165,-
 Salát s uzeným lososem, avokádem, červenou řepou a dresinkem z dijonské hořčice 195,- 

 úterý 26.3.
 Tom yum s krevetami a rýžovými nudlemi 55,-
       Hovězí loupaná plec na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami 185,-
 Kuřecí prso pečené v tymiánovém jogurtu s hříbkovým risottem 165,- 

 středa 27.3.
 Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou 55,-
 Jehněčí rolovaná plec s cizrnovým pyré, restovaným špenátem a slaninou 195,-
 Pappardelle s kousky mořských ryb s cherry rajčaty, paprikou a petrželkou 195,- 

 čtvrtek 28.3.
 Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky, domácímí nudlemi a zeleninou 55,-
 Marinované hovězí žebro a BBQ omáčkou, bramborovým pyré a cibulovými kroužeky 195,- Uzená kachní prsa se salátem s jablky, pomerančem a dresinkem z kešu ořechů 185,-

pátek 29.3.
 Květákový krém s koriandrovým olejem a krutóny z bílého chleba 55,-
 Hovězí guláš s bramborovými plackami a vídeňskou cibulkou 165,-
 Filet ze pstruha s teplou zeleninovou caponátou a s bazalkovou omáčkou 195,- 

 Týdenní vegetariánská nabídka:
 Hříbkové risotto z rýže carnaroli s parmazánem 175,-