Denní menu

       Restaurace je ve čtvrtek 23.9. a v pátek 24.9. otevřena pouze do 13:30 hodin.


Polévka
 Bramborová s houbami a kořenovou zeleninou 65,-

 Předkrm
 Tataki z tuňáka s omáčkou ponzu, sezamem, marinovaným zázvorem a salátkem z pšeničných nudlí se zeleninou 295,- 

 Hlavní chody
 Papardelle s rajčatovou omáčkou, bůvolí mozzarellou a bazalkou 185,-

Perkelt z vepřového ramínka s variací knedlíků 185,-

Hovězí falešná svíčková na zeleném pepři s jasmínovou rýží 185,-

Hřbet z tresky pošírovaný v tomatovém oleji se zeleninou ratatouille a máslovou omáčkou z mušlí 245,-

Hovězí chipotle burger s cheddarem, zauzenou okurkou, rajčetem a bramborovými chipsy s domácí tatarskou omáčkou 265,-

Hříbkové risotto s vejcem 63°, lanýžovým olejem a parmazánem 295,-

Salát Niçoise s grilovaným tuňákem 295,-

Grilované kalamáry v omáčce z uzených rajčat s majonézou z bazalkového pesta a rozpečeným bílým chlebem 395,-

Grilovaná pražma královská s bylinkami, se salátem z mladých brambor, trhanými listy, červenou cibulkou, ředkvičkou a dijonským dresinkem 415,-

 Dezert
 Dort pavlova s jahodami a jahodovou omáčkou 145,-


Rest., Podolské nabřeží 34/6, Praha 4, Podolí, tel,: 737 90 20 20, www.restrest.cz