Obědové menu
22.12.-24.12.

Pečená hovězí rajská s máslovými kolínky a grilovanými cherry rajčátky 285,-


A kromě stálého menu pro vás šéfkuchař Daniel Lolo připravil:

Vánoční menu

Předkrm

Pečená drůbeží paštika s marinovanými sušenými švestkami a naší máslovou brioškou 275,-
Půltucet šneků s bylinkovým máslem, guanciale a domácí česnekovou houstičkou 245,-

Polévka

Krémová rybí polévka s kořenovou zeleninou a krutony 185,-

Hlavní chody

Telecí řízek na sádle s bramborovým salátem a hráškem 545,-
Smažený kapr v panko strouhance s bramborovým salátem a hráškem 315,-
Grilovaná vinná klobása s bramborovým pyré, medovo-hořčičnou glazé a křupavou šalotkou 315,-

Dezert

Perníkový cheesecake s nakládanou dýní a naší vanilkovou zmrzlinou 195,-




 



-