Obědové menu

Středa 30.4.

Nápoje

nealko - 0.4 náš zelený ledový čaj  / 0.4 naše jahodová limonáda 89,-
šumivé - 0.1 Prosecco Treviso DOC 125,-/ 0.1 nealko Spumante Scavi & Ray 95,-
víno - 0.15 Samas Isola del Nuraghi IGT / 0.15 Montefalco Rosso DOC BIO 145,-



Polévka

Moravská kyselica s klobásou 75,-

Předkrm

Hovězí tatarák s omáčkou z pečených rajčat, opečeným chlebem a sušenými rajčaty 285,-

Salát

Spálený vodní meloun se sýrem stracciatella, rajčatovým gelem a našimi sušenými rajčaty 275,-


Hlavní chody

Pikantní kuřecí wok s čerstvou zeleninou, jasmínovou rýží, křupavou cibulkou a koriandrem 205,-Dušená vepřová líčka na červeném víně s bramborovou kaší a glazovanou baby mrkví 210,-
Smažené tvarůžky s vařenými bramborami grenaille a tatarskou omáčkou 220,-
Tagliatelle s pistáciovým pestem a sýrem Gran Moravia 245,-
Grilovaný filet z lososa s chřestem na másle a holandskou omáčkou 335,-
Houbové risotto s lanýžovým olejem a čerstvým lanýžem 310,-
Grilovaný hovězí flank steak (250g) s grilovanou zeleninou a pepřovou omáčkou s koňakem a špekem 395,-
Grilované Patagonské kalamáry s česnekovým pestem, naší focacciou, kerblíkovou majonézou a listovým salátem 455,-
Ryba dne- Pražma královská nebo Mořský vlk (350-450g) na grilu se zeleninou na másle 495,


Dezerty

Náš karamelový větrník 165,-
Vanilková panna cotta s jahodovo-melounovým sorbetem 140,-
Naše zmrzliny a sorbety 65,-/ kopeček