STEAK/SEAFOOD/RISOTTO


Děkujeme za nákup našeho balíčku a přejeme dobrou chuť.

Níže naleznete veškeré informace a návody.

Vepřová panenka sous-vide s bramborovým pyré, kukuřicí, chorizem a cheddarovou omáčkou

Návod na přípravu:
Vepřovou panenku ohřejte ve vakuovacím sáčku v horké vodě cca 70°C 10min. Následně opečte na "barvu" na rozpálené pánvi. Vak s pyré ohřejte ve vodní lázni. Kukuřici a chorizo opečeme na rozpálené pánvi, dochutíme, solí, přidáme máslo a koriandr. Omáčku ohřejeme v rendlíku.

Přesné složení:
Vepřová panenka sous-vide
Bramborové pyré
Chorizo s kukuřicí
Cheddarová omáčka ( cheddar, smetana, šťáva z nakládaných Jalapeño)

Suroviny jsou baleny ve speciálních sáčcích na potraviny, které snesou i vysoké teploty (95°C) Alergeny: laktóza, celer


Středomořská chobotnice s grilovanou zeleninou olivami a bazalkovou omáčkou

Návod na přípravu:
Chobotnici opečeme na rozpálené pánvi ze všech stran, po stažení z plamene přidáme petželovo-česnekový olej a máslo. Zeleninu orestujeme na rozpálené pánvi, na závěr přidáme olivy a máslo. Omáčku ohřejeme v rendlíku.

Přesné složení:
Uvařená chobotnice
Bazalková omáčka
Olivy
Zelenina: paprika, cuketa, lilek, cibule, česnek, rajčata, olivový olej sůl, pepř, tymián, citron Alergeny: laktóza, celer, ryby, měkkýši


Marinované krevety v petrželovém oleji s česnekem s pita chlebem a omáčkou z uzených rajčat

Návod na přípravu:
Krevety osolte a opečte na pár kapkách olivového oleje na pánvi z obou stran, přidáme jarní cibulku, petržel a máslo. Pita chléb ohřejte na pánvi (nebo v mikrovlnce - pokapejte vodou a prohřejte 20vteřin), na pitu pak nasypte oregano. Omáčkou ohřejte v rendlíku nebo přímo v sáčku.

Přesné složení:
Tygří krevety
Olivový olej
Česnek
Petržel
Omáčka: rajčata, sůl, cibule, česnek, uzené máslo
Pita chléb, sůl, pepř, oregano
Alergeny: laktóza, korýši, lepek


Risotto carbonara s vejcem 63°C s bazalkou a kuřecím prsem sous vide

Návod na přípravu:
Ve větším rendlíku si rozmícháme základ na risotto s trochu vývaru a vypraženu pancettou, přivedeme k varu, postupně přiléváme vývar, rýži vaříme do změknutí, dle vaší chuti. Na závěr přidáme mascarpone, parmazán, čerstvou nasekanou bazalku a máslo, zamícháme a sundáme z ohně. Dle potřeby dosolíme. Vejce a kuřecí prso ohřejeme ve vakuovacím sáčku v horké vodě, hřejeme 10 minut v cca 80ti °C.

Přesné složení:
Rýže carnaroli
Máslo
Mascarpone
Vypražená pancetta, parmazán
Vývar
Bazalkla
Kuřecí prso souse vide
Vejce 63°C
Sůl, pepř
Alergeny: laktóza, celer, vejce,