DENNÍ MENU


pondělí 18.3.
 Krém z mladého špenátu s parmazánovými krutony 55,-
 Chilli con carne s hovězím flankem, červenými fazolemi, zakysanou smetanou a dušenou rýží 195,-
 Salát s kuřecím prsem, salátem mesclun, gorgonzolou, marinovanými olivami a bazalkovým pestem 165,- 

 úterý 19.3.
 Středomořská rybí polévka s dipem z pečených paprik a šafránu 75,-
 Španělský ptáček s rýží 165,-
 Canelloni s ricottou, mladým špenátem s rajčaty a parmazánem 165,- 

 středa 20.3.
 Karotková polévka s červeným curry 55,-
 Vepřová líčka na zeleném pepři se strapačkami se zelím a slaninou 185,-
 Domácí bramborové noky s kuřecím prsem, hříbkovou omáčkou, parmskou šunkou a kapustou 175,- 

 čtvrtek 21.3.
 Bramborový krém se zastřeným vejcem a lanýžovým olejem 55,-
 Králičí stehno s pyré z konfitovaného česneku a dijonskou omáčkou 205,-
 Marinovaný bůček v omáčce teriyaki s vodním melounem, mátou, thajskou bazalkou a jasmínovou rýží 195,- 

 pátek 22.3.
 Minestrone s bílými fazolemi a parmazánem 55,-
 Telecí ossobucco dušené na červeném víně se šafránovým risottem 215,-
 Okoun nilský pošírovaný v kokosovém mléku s bramborovou kaší s koriandrem a pak-choi 215,-

 Týdenní vegetariánská nabídka:
 Grilované žampiony portobello s trhanou gorgonzolou, petrželí a s jemnou polentovou kaší 175,-